Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Sergio T., DubFaze και Dim Gerrard κατακτούν το κοινό της Τουρκίας!

Ο Ιούνιος μπήκε και μάλιστα με πολύ καλά νέα για τους Έλληνες παραγωγούς και Dj από την πόλη μας, Sergio T. και DubFaze και τον vocalist Dim Gerrard.
Το "Secret" , σε μουσική των DubFaze μαζί με τον Sergio T. και σε στίχους του Δημήτρη Γεράρδου ή κατά κόσμο Dim Gerrard , κυκλοφόρησε από την PlanetWorks και αμέσως έδωσε στο κοινό να καταλάβει πως ήρθε για να μείνει. 

Ο Ιούνιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο .. "γενέθλιος" μήνας του μουσικού τους εγχειρήματος καθώς το "Secret" , έκανε την εμφάνιση του στο youtube στις 24 Ιουνίου 2015 που μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 899.536 views. 
Ως "δώρο" γενεθλίων που ... "έσκασε" απλά λίγο πιο νωρίς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή του κομματιού από ένα από τα μεγαλύτερα τουρκικά ραδιόφωνα, το Metro Fm, το οποίο το κατέταξε στην #18 θέση των Dance Hits 2016 στα i Tunes του. 

Το Secret κέρδισε επάξια μία θέση ανάμεσα σε δημιουργίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως του Akcent με το τραγούδι Amor Gitana (feat. Sandra N) στη θέση Νο. #12, του Mike Diamonz με το τραγούδι La Onda (LLP Remix) στη θέση Νο. #15 καθώς και με το τραγούδι των Ελλήνων παραγωγών HouseTwins, I Will Be King (feat. Tyler Fiore) στη θέση Νο. #21 !


Οι DubFaze, o Sergio T. και ο Dim Gerrard, δεν είναι η πρώτη φορά που κατακτούν μία θέση ανάμεσα στην κορυφή των i Tunes ή των charts καθώς το Secret έφτασε σε αρκετά υψηλές θέσεις στις αναζητήσεις του Shazam για ακόμα μια φορά στην Τουρκία που έφτασε στον αριθμό 56 και στην Θεσσαλονίκη μπήκε στο Top 5 των αναζητήσεων του κοινού. Ιδιαίτερη στιγμή για τους δημιουργούς του, ήταν επίσης όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος συμπεριέλαβε το κομμάτι στην μουσική του συλλογή το καλοκαίρι του '15, "Sweet & Sweat".



Γιατί η επιτυχία τους πια, δεν είναι #Secret ! 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system