Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

«Stefano Mario atelier»: all about details

Το «Stefano Mario atelier» βρίσκεται στην οδό Βαλαωρίτου 37 και κοσμεί για περισσότερες από 3 δεκαετίες την πιο ιστορική και εμπορική περιοχή της πόλης, αποτελώντας ένα από τα πιο γνωστά γραβατοποιεία, αφού από αυτό προμηθεύονται πολλοί άνδρες της πόλης τα αξεσουάρ τους.

Το κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο της ανδρικής ένδυσης και πιο συγκεκριμένα των αξεσουάρ, που θα φορεθούν με όλα τα στυλ, όπως για παράδειγμα το κοστούμι ή το casual ντύσιμο. Στο «Stefano Mario atelier» διατίθεται η γραβάτα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων, καθώς και άλλα αξεσουάρ, όπως τιράντες, αλυσίδες για το παντελόνι και χειροποιήτα κοσμήματα. Η λεπτομέρεια, άλλωστε, είναι αυτή που μετράει, γιατί αυτή θα κάνει τη διαφορά, όποιο στυλ ντυσίματος κι αν αντιπροσωπεύει τον καθένα. 


Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του καταναλωτή, κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από το συνδυασμό της άριστης ποιότητας με τις προσιτές τιμές. Τα προϊόντα του καταστήματος απευθύνονται στους άνδρες όλων των ηλικιών, καθώς και σε όλα τα στυλ, από το πιο κλασικό έως το πιο μοντέρνο και από το πιο casual έως το πιο formal.

Η οικογένεια Γρηγοριάδη δίνει τη δική της πινελιά στο χαρακτήρα του καταστήματος, αφού τα χειροποίητα αξεσουάρ είναι αποκλειστικά δημιουργίες του ενός εκ των μελών της οικογένειας, του Στέφανου Γρηγοριάδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος στο κομμάτι του sales management της επιχείρησης. Επίσης, βρίσκονται  πάντα εκεί να δώσουν τις δικές τους στυλιστικές συμβουλές, σχετικά με τους συνδυασμούς και τα αξεσουάρ που αντιπροσωπεύουν το κάθε στυλ.


Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system