Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωμένοι στην επόμενη ημέρα Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας


Μήνυμα ενότητας και κοινής πορείας εξέπεμψαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με δηλώσεις τους μετά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας.


Οι δυο άνδρες που ήταν αντίπαλοι στις εκλογές για την προεδρία της ΝΔ, τόνισαν ότι οι όποιες αντιπαραθέσεις αποτελούν παρελθόν και κοιτάζουν μπροστά, δουλεύοντας ενωμένοι με κοινούς στόχους.

Ενδεικτικό είναι ότι οι δύο άνδρες ασπάστηκαν με μεγάλη εγκαρδιότητα ο ένας τον άλλο κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ στην Περιφέρεια, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ασπάστηκε και τον αδελφό του κ. Τζιτζικώστα, Μανόλη, ενώ στις δηλώσεις τους αποκάλεσαν ο ένας τον άλλο «πολύ καλό φίλο»...

«Εμείς είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, όταν και οι δύο κατεβήκαμε υποψήφιοι ότι την επόμενη μέρα αυτής της εκλογικής μάχης δεν μας χωρίζει τίποτε. Η ΝΔ, πορεύεται ενωμένη και χρέος της δικής γενιάς - γιατί είμαστε και οι δύο νέοι άνθρωποι - είναι αυτά τα πράγματα να τα αφήσουμε πίσω μας και να μπορούμε να συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Έτσι προσεγγίζουμε το ζήτημα αυτό. Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον Απόστολο, για τη δουλειά την οποία κάνει και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

«Είναι γεγονός ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Είμαστε νέοι άνθρωποι και για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας, είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον κοινό στόχο που έχουμε να φέρουμε στη χώρα μια καλύτερη κυβέρνηση», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system