Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Reworks Agora



Tο Reworks Agora είναι το νέο project του Reworks. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει ομιλίες, μουσικά performances, προβολές και πολλά άλλα. Η έναρξή της έχει οριστεί για την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.


Το Reworks Agora θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και έχει στόχο να φέρει σε επαφή ειδικούς από το εξωτερικό και την Ελλάδα (καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και ερευνητές) για να παρουσιάσουν καινοτόμες πρωτοβουλίες γύρω από τη μουσική, τον κινηματογράφο, την τεχνολογία και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα. Στοχεύει στο να αποτελέσει μια πλατφόρμα όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ανερχόμενες τάσεις, καλλιτέχνες και να δημιουργήσει νέες δυνατότητες. Ενσωματωμένο στο Reworks το οποίο ακολουθεί αμέσως μετά, το Reworks Agora θα εισάγει το κοινό στην ψηφιακή κουλτούρα και σε σχετικές δημιουργικές βιομηχανίες. 



Με πάνω από δέκα χρόνια παρουσίας, το Reworks έχει καταφέρει να θεωρείται το πιο σημαντικό και μακροχρόνιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, προτείνοντας νέες μουσικές φόρμες, παρουσιάζοντας ανερχόμενα ταλέντα αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες, αποτελώντας το σημαντικότερο σημείο συνάντησης ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Αγορά στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ο χώρος συνάθροισης, το μέρος όπου οι ελεύθεροι πολίτες συγκεντρώνουσαν και έβρισκαν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα και αυτό ακριβώς το Reworks Agora στοχεύει να γίνει. Το μέρος όπου με εμπροστοβαρή σκέψη θα προσεγγίζει το μελλοντικό όραμα για τη δημιουργικότητα, στο οποίο το κοινό θα ανακαλύπτει αναδυόμενα θέματα, πρωτοβουλίες και καλλιτέχνες που θα εμπνέουν και θα προκαλούν το διάλογο και τις εξελίξεις για την μελλοντική ανάπτυξη της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Το 2016, το Reworks Agora συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα We are Europe και θα φιλοξενήσει δράσεις σε συνεργασία με το Elevate - Discourse & Activism και το Resonate Conference. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε αυτά τα δύο σημαντικά φεστιβάλ τα οποία θα επιμεληθούν δύο discussion panels και δύο artist performances.

Τιμή εισιτηρίου:
10 ευρώ
5 ευρώ για ανέργους και φοιτητές

Ticket Spots:

Public Stores
Media Markt
Seven Spots
Underground Shops
Stereodisc
Lotos

* Η προβολή του ντοκιμαντέρ The Sound of Belgium έχει ελεύθερη είσοδο

Ticket Link
https://www.viva.gr/tickets/festival/reworks-festival-2016

Tel/ Τηλ. +30 2310 266648

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system