Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ποια είναι η Scoot που ενώνει Ελλάδα – Αυστραλία με μόλις 280 ευρώ

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους επιλέγει την Αθήνα ως hub της Ευρώπης για πτήσεις χαμηλού κόστους προς την Ασία και τον Ειρηνικό.

Η Scoot, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ Αθήνας-Σιγκαπούρης.

Τα δρομολόγια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου 2017, σηματοδοτούν την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της Scoot μεταξύ της Ασίας-Ειρηνικού και της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, καθώς και τη μεγαλύτερη πτήση που εκτελείται από αερομεταφορέα χαμηλού κόστους (LCC), με την απόσταση της πτήσης να ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα.

Όπως είχε δηλώσει στο FortuneGreece.com ο Τάκης Δημητρίου, εκπρόσωπος της Singapore Airlines στην Ελλάδα, με την είσοδο της low cost αεροπορικής εταιρείας, Scoot, στην ελληνική αγορά υιοθετείται ένα νέο μοντέλο με εκπληκτικές παροχές για τους πελάτες. Τα εισιτήρια δεν κλείνονται on line, όπως σε άλλες περιπτώσεις, αλλά ο πράκτορας απευθύνεται και πάλι στα γραφεία ταξιδιών.

«Μολονότι πρόκειται για low cost πτήση ο ταξιδιώτης επωφελείται καθώς στην τιμή που αγοράζει το εισιτήριο – το οποίο ξεκινά από τα 417 ευρώ – περιλαμβάνονται οι φόροι, μια βαλίτσα 20 κιλών και το φαγητό του. Σε περίπτωση δε που δεν επιθυμεί να έχει τα παραπάνω, του δίνεται η δυνατότητα να μην κάνει χρήση των εν λόγω υπηρεσιών και να αγοράσει ένα πιο φθηνό εισιτήριο».

Σημειώνεται πως οι επισκέπτες από την Ευρώπη θα μπορούν να συνδέονται με τις υπηρεσίες της Scoot από τη Σιγκαπούρη προς Αυστραλία (συμπεριλαμβανομένης της Χρυσής Ακτής, Μελβούρνης, Περθ και Σίδνεϋ), Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία – για να ανακαλύψουν μια πληθώρα από συναρπαστικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Επιπρόσθετα, θα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο της Tigerair, της αδελφής εταιρίας της Scoot, η οποία ανήκει επίσης εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines και εκτελεί πτήσεις χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων από τη Σιγκαπούρη προς 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί , το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ και το Ανόι.

«Εκτιμούμε ότι η τουριστική κίνηση σε ότι αφορά τον εισερχόμενο τουρισμό θα είναι μεγάλη για την Ελλάδα, χώρα την οποία και θέλουμε να προωθήσουμε. Πέρα από τους Ελληνο-αυστραλούς, θα επιδιώξουμε να φέρουμε και άλλες εθνικότητες. Αρκεί να σκεφτείτε πως η Tigerair και η Scoot, 100% θυγατρικές της Singapore Airlines, μόνο στην Κίνα καλύπτουν 10 διαφορετικούς προορισμούς, πράγμα που δείχνει και το ισχυρό δίκτυο που διαθέτει σε αυτές τις αγορές. Έχει σημασία να τονίσουμε πως η πρώτη χώρα που η Scoot εκτελεί low cost – long hall πτήσεις είναι η Ελλάδα και ήδη άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες προσπαθούν να αντιγράψουν και να ακολουθήσουν το δικό μας μοντέλο» αναφέρει ο κ. Δημητρίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ειδικές τιμές για το δρομολόγιο της Αθήνας και για αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2016 (23:59) μέσω της ιστοσελίδας www.flyscoot.com/en/greece .

Σύμφωνα με την προσφορά, οι τιμές για πτήσεις προς τη Σιγκαπούρη συμπεριλαμβανομένων των φόρων διαμορφώνονται στα €190 για την Economy FLY (€590 για την ScootBiz), οι τιμές για πτήσεις προς τους προορισμούς της Αυστραλίας στα €280 (σ.σ. αντίστοιχη προσφορά είχε δώσει και στις πτήσεις από Αυστραλία προς Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου) και οι τιμές για πτήσεις προς την Κίνα (Guangzhou) και Ταϊλάνδη (Bangkok) στα €200 (EUR600 για την ScootBiz).

Κατά την περίοδο των προσφορών, οι τιμές για τις πτήσεις με Scoot-Tigerair για προορισμούς από τη Σιγκαπούρη προς Μπαλί , το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ, Ανόι, Χο Τσι Μινχ, Male, Jakarta, Χονγκ Κονγκ και Μανίλα διαμορφώνονται στα €250. Οι τιμές αφορούν το ναύλο για πτήσεις από την Αθήνα και όχι αντίστροφα και μπορεί να μην καλύπτουν περιόδους εορτών και διακοπών.

Η προσφορά αφορά σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και όχι απαραίτητα σε όλες τις πτήσεις της Scoot ή για όλες τις ημερομηνίες, ενώ οι πτήσεις προς προορισμούς μετά τη Σιγκαπούρη μπορεί να πραγματοποιούνται από την Tigerair. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι φόροι ενδέχεται να αλλάξουν λόγω διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών και τα τέλη διασυνδεσιμότητας Scoot-Thru Tiger (όπου ισχύουν) δεν περιλαμβάνονται, και τέλος, το ποσό της κράτησης δεν επιστρέφεται εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τους Όρους Μεταφοράς.

Πηγή : fortunegreece.com

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system