Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Follow on Facebook

allinSKGonair | Κάθε Τρίτη στις 21:00 στο newn.gr
Η Θεσσαλονίκη μέσα στο χρόνο | Βίλα Καπαντζή - Ε' Γυμνάσιο Αρρένων
Νάνσυ Μαρκοπούλου: «Με φώναζαν Brigitte»
Η ομάδα του allinSKG προτείνει!
Δύο ασημένια βραβεία και ένα χάλκινο στη ΔΕΘ-Helexpo στα Tourism Awards

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ γνωστοποίησε την νέα τιμολογιακή πολιτική στον Σπίρτζη με επιστολή του σήμερα


Τα σχέδια για τον εξορθολογισμό στα δρομολόγια που εκτελούνται ήδη και για τον επαναϋπολογισμό των δαπανών, αναφορικά με τη μισθοδοσία των εργαζομένων και την πληρωμή των μετόχων, αλλά και τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού, γνωστοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρ. Στεφανίδης, την οποία, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ήδη με ανακοίνωσή της η διοίκηση, με ημερομηνία την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Ποια είναι η Scoot που ενώνει Ελλάδα – Αυστραλία με μόλις 280 ευρώ

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους επιλέγει την Αθήνα ως hub της Ευρώπης για πτήσεις χαμηλού κόστους προς την Ασία και τον Ειρηνικό.

Η Scoot, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ Αθήνας-Σιγκαπούρης.

Έτοιμος ο Τσαϊρέλης για το φιλικό

Με δύο προπονήσεις χθες, το πρωί και το απόγευμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ, ο οποίος αύριο Σάββατο (24/09, 19:00, «Nick Galis Hall») θα αντιμετωπίσει την Besiktas, σε φιλική αναμέτρηση.

Φοιτητές Θεολογίας του Α.Π.Θ. κατά των αλλαγών στα θρησκευτικά

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην εφαρμογή του «πιλοτικού προγράμματος» του μαθήματος των Θρησκευτικών από το τρέχον σχολικό έτος εξέφρασε σε ανακοίνωση του ο σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Ανοιχτή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της εταιρείας Μασούτης

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων Μασούτης θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, προσφορά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system